Ан Хатауей отново е бременна. Щастливата актриса показа малко коремче в официалния

...
Ан Хатауей отново е бременна. Щастливата актриса показа малко коремче в официалния
Коментари Харесай

Ан Хатауей отново е бременна

Ан Хатауей още веднъж е бременна. Щастливата актриса показа малко коремче в формалния си профил в Instagram. Но с изключение на да показа радостното събитие с почитателите, тя се възползва от силата на публичността, за да повдигне доста сериозен проблем, който визира от ден на ден млади двойки:

" Не, това не e за някой филм... ", написа актрисата.  " Шегата настрани, за всички тези, които минават през пъкъла на безплодието, би трябвало да знаете, че нито една от моите бременности не стана по лесния метод. Изпращам ви доста обич! ”.
    View this post on Instagram           
A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on Jul 24, 2019 at 11:34am PDT

36-годишната актриса говори за първи път обществено за битката със зачеването, която е водила един до друг със брачна половинка си Адам Шулман, с цел да се появи на бял свят синът им Джонатан през 2016 г. Победила казуса за повторно, тя е изцяло откровена за провокациите на майчинството, като по този начин се причислява към звезди като Криси Тейгън, Ким Кардашиян Уест и Габриел Юниън, които споделят пред света проблемите си със забременяването.
    View this post on Instagram           
A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on Aug 8, 2016 at 7:33pm PDT

След като става майка за първи път, Ан разчита на обществените медии, с цел да показа компликациите, пред които е изправена всяка млада жена, с цел да се върне назад във форма след бременност и раждане, като декларира, че не е срамно да се качи някой и различен кг. И в случай че панталонките от предишното лято са прекомерно тесни, постоянно можем да си създадем такива от чифт остарели джинси. Снимката със скъсените панталони като знак на предизвикателствата към фигурата на младата майка е в действителност въздействаща:  " Фигурите се променят. Стават по-пълни. Стават по-слаби. Всичко е обич (не позволявайте да ви споделят нещо различно) ", прибавя носителката на " Оскар ". Стискаме палци на Хатауей и търпеливо чакаме новината за новия член на фамилията ѝ. 
 Ирина Шейк след раздялата: " Дали имам вяра в брака? Да, несъмнено! "

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР